Cautare

1581 de rezultate pentru "antena 1 pitesti inmormantarea baiatului spanzurat" (3.49 secunde)
Finalul n-are cum sa ne ingrijoreze, fiindca tot comunismul planetar a fost impotriva firii, de la emanatie la aplicarea si inmormantarea lui.
Fratii Mazare au primit aprobare sa iasa din inchisoare, ca sa participe la inmormantarea mamei lor. Imediat dupa incheierea funeraliilor, cei doi frati trebuie sa mearga insa inapoi in arest.
Fratii Radu si Alexandru Mazare au fost eliberati din inchisoare, ca sa poata participa la inmormantarea mamei lor. Au fost adusi la Constanta cu duba si sunt paziti de sapte gardieni.
Banii primiti vor fi folositi de cei doi pentru a-si pregati inmormantarea in satul natal, Gradistea de Valcea, unde traiesc intr-o casa care n-a avut niciodata curent.
Aceasta a lovit-o pe copila chiar pe trecerea de pietoni. Va reamintim ca la inmormantarea fetei a izbucnit un scandal monstru, iar cinci politisti au fost batuti.
Regina a schimbat protocolul vestimentar la inmormantarea Printului Philip. Orchestra Simfonica din Londra a organizat un moment omagial pentru Regina.
Doi dintre cei trei copii ai Printilor de Wales, William si Kate, printul George, in varsta de 9 ani, si sora sa Charlotte, in varsta de 7 ani, vor urma alaturi de familia regala sicriul, catre Catedrala Westminster Abbey.
Inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a a fost cel mai mare eveniment din istoria Marii Britanii. Ceremoniile au fost rezultatul unei coregrafii perfecte care a avut de toate - costumatii elaborate, cimpoaie, clopote, soldati calare, tunuri si castele.
Politistii se asteapta ca la Piatra Neamt sa vina interlopi din toata tara pentru a participa la inmormantarea lui Gheorghita Mararu, ucis duminica.
Moscova a anuntat ca a doborat o racheta ucraineana deasupra peninsulei. In capitala rusa s-au luat masuri stricte de securitate pentru inmormantarea bloggerului militar ucis recent, intr-un atac cu bomba.
Gheorghe Nou din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc la cimitirul Reinvierea. Fostul premier, Petre Roman, cu care Mioara Roman a fost casatorita peste 30 de ani, a venit ieri la priveghi.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
El a estimat ieri la Pitesti ca acest lucru este posibil in proportie de 80%. ... Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru.
1.200 de politisti in strada, de Revelion Pentru a asigura ordinea publica, Politia Capitalei va avea aproape 1.200 de politisti bucuresteni in strada, in noaptea de Revelion 2014.
El a precizat insa ca impotriva membrilor PNL care au participat la lansarea platformei de la Pitesti nu va fi luata nicio masura disciplinara. ... In plus, membrii PNL Covasna care au participat, la Pitesti, la lansarea platformei liberale sunt amenintati de catre conducerea filialei cu excluderea din partid.
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase. ... „Celor 3.500 de persoane, care acum sunt identificate in aceasta situatie in cazul Pitesti, le vom retrage permisul de conducere.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
google-analytics.com